H
HACCP normering

Deze afkorting staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points. In alle onderdelen van onze productie-processen zijn wij nagegaan waar de gevaren kunnen ontstaan voor de consument. Vervolgens hebben wij zorvuldig zonodig passende maatregelen genomen om deze risico's uit te sluiten.

Vleeshandel Barten heeft een EEG-erkening en de HACCP-normering, welke is afgegeven door het VWA (Voedsel en Waren Autoriteit).
Deze erkenning houdt in dat er aan de strengste Europese richlijnen wordt voldaan ten aanzien van persoonlijke- en bedrijfstechnische eisen. Daarnaast is de interne logistiek vastgelegd, zodat er geen kruisbesmetting kan plaatsvinden.

Zo heeft u de zekerheid dat alle producten van Vleeshandel Barten veilig zijn voor consumptie
Copyright Vleeshandel Barten B.V. 2013 | Webdesign JH
Vleeshandel Barten
Vleeshandel Barten
(H)eerlijk vlees, gewoon van de VELUWE